Faget ditt er relevant

På forskning.no skriver jeg om verdien av smale fag og hvorfor studenter burde lære seg formidling.

Alle som studerer kjenner igjen spørsmålet: «…men hva er det du egentlig gjør?» Jeg er sikkert ikke den eneste som på et visst tidspunkt bare ga opp å svare. Om det var meg eller dem det var noe galt med visste jeg ikke, men en ting var klart: folk var ikke særlig interessert i mine stotrende forklaringer om litteraturteori og manuskripter. «Nei, det er ikke så farlig,» kunne jeg høre meg selv si, gjerne med en selvironisk liten latter, «det er veldig, veldig smalt altså».

Les hele bloggposten på forskning.no

Reklame

Posted

in

by

Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: